Fot deluxe

Välkommen till din Fotvård!

Den här lyxiga behandlingen är bara för dig. Vi startar med ett varmt skönt fotbad följt av skalp & hand massage. Vi fortsätter med klippning och formning av naglarna samt ev förhårdnarder. Ritualen fortsätter med en välgörande lyxig scrub. Behandlingen avslutas med en välgörande fot och hand massage, följt av en skön inpackning i varma handdukar.

Hej jag heter Lena!
Jag älskar mötet och engagemanget med människor och jag ser med glädje fram emot att ses. Det är dina fötter som tar dig fram i livet och de behöver mycket kärlek. Med hjälp av regelbunden fotvård och rätt skor så minskar du riskerna för smärta och besvär. Välkommen till din fotvård. Boka nu…

Fot deluxe

1195:-

90 Min

bella-2

Lena Chantino

Andra Behandlingar

Nedan följer ett urval av de behandlingar jag erbjuder. Jag har även tjejkvällar, event företag, födelsedagar. Ring mig gärna så hittar vi bästa lösningen för er.