Välkommen till Strandhems Fotklinik!

Äntligen kom det efterlängtade sommarlovet Sommarlovet för mig var att åka till Villa Strandhem i Röda holmen på Onsala halvön och till min älskade farmor som ägde detta paradis.

Om Villa Strandhem

Det var ett paradis på många sätt, jag sprang barfota på klipporna, badade och cyklade med mina vänner. Vid Villa Strandhem stannade grannar och vänner till, de spelade ett parti kort, fikade och pratade om allt & inget. Även konstnärer kom och bodde ett par dagar, de inspirerades av Rödaholme ljuset och målade tavlor. Detta var möten med öppna hjärtan. Många gånger låg mina vänner och jag under Farmors säng och tjuvlyssnade med hela munnen full av Singoalla kex. Alla var välkomna och i den andan vill min familj och jag att Villa Strandhem lever vidare i.

Det har länge varit min dröm att få öppna min egen fotklinik i en för kropp och själ harmonisk miljö.

Ser med glädje fram emot att ses.

strandhem
bella-2

Om Lena Chantino

Jag har alltid haft ett genuint intresse för människan och har tidigare arbetat som metodutvecklare och familjehemsterapeut
Då jag älskar mötet och engagemanget med människor kändes det som ett självklart val när jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons i Göteborg. Jag har sedan dess arbetat i fyra år på en fotklinik i Kungsbacka.

Om Fotvård

Hur du tar hand om dina fötter har stor inverkan på hur resten av din kropp mår. Problem med höfter eller rygg kan bero på felställningar i fötterna. Det kan liknas med grunden på ett hus. Bygger man grunden fel kan huset till en början se bra ut, men förr eller senare kommer det att fallera. Med hjälp av regelbunden fotvård och rätt skor så minskar du riskerna för smärta och besvär. Det är dina fötter som tar dig fram i livet och de behöver mycket kärlek. Fotvård är ingen lyx, det bara känns så
fotvard-friskvard-o

Behandlingar

Nedan följer ett urval av de behandlingar jag erbjuder. Jag har även tjejkvällar, event företag, födelsedagar. Ring mig gärna så hittar vi bästa lösningen för er.